Салат «Морські скарби»

Салат «Морські скарби»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат «Морські скарби»

  • морський коктейль (заморожена суміш морепродуктів) - 500 г,
  • морква - 1 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • солодкий перець - 1 шт.,
  • яйця - 2 шт.,
  • вершковий сир - 300 г,
  • прямокутний буханець білого хліба - 1 шт.,
  • червона ікра - 2 ч. ложки,
  • ікра палтуса - 2 ч. ложки,
  • часник - 1 зубчик,
  • листя салату, зелень петрушки і кропу для прикраси,
  • майонез для заправки.

Як приготувати Салат «Морські скарби»

  1. У прямокутної буханки хліба, яка стане основою шкатулки, акуратно зрізати «кришку» таким способом, щоб вона рухомо трималася на одній стороні. З середини буханця акуратно вирізати м’якуш.
  2. Змішати вершковий сир, подрібнений часник і сіль. Отриману масу підігріти при безперервному помішуванні на водяній бані з не дуже гарячою водою до теплоти і консистенції, яка буде легко намазуватися. Теплої сирною масою обмазати скриньку для скарбів зовні і всередині. По ще не застиглій масі зовні викласти шматочки солодкого червоного перцю і листочки зелені.
  3. Моркву порізати соломкою, цибулю півкільцями і обсмажити на олії.
  4. Морський коктейль відварити протягом 5 хвилин. Потім відцідити, додати до обсмажених овочів і охолодити. Солодкий перець і варені яйця порізати соломкою. Все перемішати і додати майонез.
  5. Акуратно скласти скарби  в «скриньку». Прикрасити ікрою. Частково відкрити кришку, щоб було видно скарби. Викласти скриньку на салатні листя і відразу ж подати до столу.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал