Інгредієнти для приготування: Салат «Морські скарби»
- морський коктейль (заморожена суміш морепродуктів) - 500 г,
- морква - 1 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- солодкий перець - 1 шт.,
- яйця - 2 шт.,
- вершковий сир - 300 г,
- прямокутний буханець білого хліба - 1 шт.,
- червона ікра - 2 ч. ложки,
- ікра палтуса - 2 ч. ложки,
- часник - 1 зубчик,
- листя салату, зелень петрушки і кропу для прикраси,
- майонез для заправки.
Як приготувати Салат «Морські скарби»
- У прямокутної буханки хліба, яка стане основою шкатулки, акуратно зрізати «кришку» таким способом, щоб вона рухомо трималася на одній стороні. З середини буханця акуратно вирізати м’якуш.
- Змішати вершковий сир, подрібнений часник і сіль. Отриману масу підігріти при безперервному помішуванні на водяній бані з не дуже гарячою водою до теплоти і консистенції, яка буде легко намазуватися. Теплої сирною масою обмазати скриньку для скарбів зовні і всередині. По ще не застиглій масі зовні викласти шматочки солодкого червоного перцю і листочки зелені.
- Моркву порізати соломкою, цибулю півкільцями і обсмажити на олії.
- Морський коктейль відварити протягом 5 хвилин. Потім відцідити, додати до обсмажених овочів і охолодити. Солодкий перець і варені яйця порізати соломкою. Все перемішати і додати майонез.
- Акуратно скласти скарби в «скриньку». Прикрасити ікрою. Частково відкрити кришку, щоб було видно скарби. Викласти скриньку на салатні листя і відразу ж подати до столу.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Різотто з грибами
- Салат-коктейль «Морський»
- Домашні чіпси своїми руками
- Апельсиновий торт з морозива
- Апельсиново-вишневе печиво з білим шоколадом