Салат “П’ять зірок”

Салат “П’ять зірок”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Салат “П’ять зірок”

  • рибне філе - 400 г
  • зелений горошок - 1 банка
  • сир ковбасний копчений - 250 г
  • буряк - 3 шт.
  • мариновані огірки - 3 шт.
  • петрушка - півпучка
  • кріп - півпучка
  • майонез, сіль, перець - за смаком

Як приготувати Салат “П’ять зірок”

Готуємо так:

1. Буряки зварити зі шкіркою, охолодити, почистити і натерти на великій тертці (5 шматочків буряка залишити для оздоблення).

2. Рибне філе зварити у невеликій кількості підсоленої води до готовності. Коли філе охолоне, порізати його на маленькі шматочки.

3. Мариновані огірки порізати кубиками, ковбасний сир натерти на дрібній тертці, з зеленого горошку злити рідину. Кріп та петрушку помити, обсушити і дрібно нарізати (кілька гілочок залишити для оздоблення). SEO Львів

4. Салат викладати на блюдо шарами: половина натертого буряка, горошок, рибне філе, зелень, копчений сир, мариновані огірки, решта буряка. Кожен шар за бажанням посолити і поперчити, а шари буряка, риби та маринованих огірків змастити майонезом. Покласти салат на годину в холодильник.

5. Зі шматочків буряка вирізати зірки й оздобити ними салат перед подачею до столу. Також прикрасити салат зеленню петрушки та кропу.

6. Щоб салат швидше просочився, до майонезу можна додати кілька ложок нежирної сметани або кілька ложок рибного відвару.

7. До води, в якій варитимете рибу, крім солі, можна додати перець горошком, лавровий лист та приправи за смаком.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Салат “П’ять зірок”

  1. Смачний салат до посту, якщо взяти пісний майонез, оригінальне поєднання інгредієнтів

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал