Салат з грибами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Салат з грибами
- шампіньйони консервовані: 1 банка
- картопля: 5-6 шт.
- мариновані огірки: 3-4 шт.
- цибуля: 1 шт.
- жирні вершки: 3 ст. ложки
- сметана: 3 ст. ложки
- олія для смаження, сіль, чорний мелений перець за смаком, зелень петрушки, зернята граната для оздоблення
- Яблука: 100 г.
Як приготувати Салат з грибами
Готуємо так:
- Цибулю почистити, помити і порізати четвертинками. З грибів злити сік і порізати їх, залишивши кілька грибочків для оздоблення.
- Розігріти в сковороді олію і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати гриби і обсмажувати ще протягом кількох хвилин.
- Мариновані огірки порізати півкружальцями. Картоплю зварити в мундирах до готовності. Порізати картоплю маленькими кубиками.
- Змішати гриби з цибулею, картоплею та маринованими огірками. Збити вершки, змішати зі сметаною. Заправити салат вершково-сметанною сумішшю, посолити і поперчити за смаком, ретельно все перемішати.
- Зелень петрушки помити. За допомогою формочок акуратно викласти салат на тарілку, оздобити шматочками грибів, зеленню петрушки і зернятами граната.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Бутерброди на пікнік
- Запечена свинина з гірчичною скоринкою
- Святкова випічка «Великоднє дерево»
- Зимовий гранатовий напій
- Цибуля фарширована