Салат  з грибами

Салат з грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Салат з грибами

  • шампіньйони консервовані: 1 банка
  • картопля: 5-6 шт.
  • мариновані огірки: 3-4 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • жирні вершки: 3 ст. ложки
  • сметана: 3 ст. ложки
  • олія для смаження, сіль, чорний мелений перець за смаком, зелень петрушки, зернята граната для оздоблення
  • Яблука: 100 г.

Як приготувати Салат з грибами

Готуємо так:

  1. Цибулю почистити, помити і порізати четвертинками. З грибів злити сік і порізати їх, залишивши кілька грибочків для оздоблення.
  2. Розігріти в сковороді олію і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати гриби і обсмажувати ще протягом кількох хвилин.
  3. Мариновані огірки порізати півкружальцями. Картоплю зварити в мундирах до готовності. Порізати картоплю маленькими кубиками.
  4. Змішати гриби з цибулею, картоплею та маринованими огірками.  Збити вершки, змішати зі сметаною. Заправити салат вершково-сметанною сумішшю, посолити і поперчити за смаком, ретельно все перемішати.
  5. Зелень петрушки помити. За допомогою формочок акуратно викласти салат на тарілку, оздобити шматочками грибів, зеленню петрушки і зернятами граната.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал