Салат з теплими сосисками

Салат з теплими сосисками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат з теплими сосисками

  • сосиски: 200 г
  • помідори чері: 8 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • огірок: 1 шт.
  • авокадо: 1 шт.
  • оливкова олія: 1 ст. ложка
  • гірчиця з зернятами: 1 ст. ложка
  • цукор: 1 ст. ложка
  • винний оцет: 1 ст. ложка
  • вода: 1ст. ложка
  • сіль: за смаком
  • листя салату: для оздоблення

Як приготувати Салат з теплими сосисками

Готуємо так:

  1. Цибулю почистити, помити та подрібнити. З сосисок зняти шкірку й порізати великими кусочками. Помідори чері помити та розрізати навпіл.
  2. Розігріти оливкову олію на сковороді. Обсмажити цибулю разом з сосисками, щоб вони підрум’янились. Додати помідори, гірчицю і цукор  та обсмажувати ще кілька хвилин, періодично помішуючи.
  3. Авокадо почистити, помити, витягнути кісточку. Розрізати авокадо вздовж на кілька частин й нарізати тонкими дольками. Огірок помити та нарізати пів кружальцями. Листя салату промити та дати їм підсохнути. Уролог Львів
  4. На тарілці розкласти листя салату. Викласти огірки, авокадо та акуратно перемішати, трохи посоливши. Зверху викласти обсмажені сосиски з овочами.
  5. В сковорідку вилити оцет та воду та, не знімаючи з вогню, розмішати з залишками соусу після смаження. Полити цим соусом салат.

* Помідори чері краще брати і червоні, і жовті – тоді салат виглядає яскравішим та ефектнішим.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал