Салат з теплими сосисками
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Салат з теплими сосисками
- сосиски: 200 г
- помідори чері: 8 шт.
- цибуля: 1 шт.
- огірок: 1 шт.
- авокадо: 1 шт.
- оливкова олія: 1 ст. ложка
- гірчиця з зернятами: 1 ст. ложка
- цукор: 1 ст. ложка
- винний оцет: 1 ст. ложка
- вода: 1ст. ложка
- сіль: за смаком
- листя салату: для оздоблення
Як приготувати Салат з теплими сосисками
Готуємо так:
- Цибулю почистити, помити та подрібнити. З сосисок зняти шкірку й порізати великими кусочками. Помідори чері помити та розрізати навпіл.
- Розігріти оливкову олію на сковороді. Обсмажити цибулю разом з сосисками, щоб вони підрум’янились. Додати помідори, гірчицю і цукор та обсмажувати ще кілька хвилин, періодично помішуючи.
- Авокадо почистити, помити, витягнути кісточку. Розрізати авокадо вздовж на кілька частин й нарізати тонкими дольками. Огірок помити та нарізати пів кружальцями. Листя салату промити та дати їм підсохнути. Уролог Львів
- На тарілці розкласти листя салату. Викласти огірки, авокадо та акуратно перемішати, трохи посоливши. Зверху викласти обсмажені сосиски з овочами.
- В сковорідку вилити оцет та воду та, не знімаючи з вогню, розмішати з залишками соусу після смаження. Полити цим соусом салат.
* Помідори чері краще брати і червоні, і жовті – тоді салат виглядає яскравішим та ефектнішим.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Закуска з червоної квасолі, грецьких горіхів і кінзи
- Крекери з вершковим сиром
- Шашлик курячий в горіховому маринаді
- Закуска картопляні квіти з начинкою
- Молочний кисіль