Солодка вата в домашніх умовах

Солодка вата в домашніх умовах

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Солодка вата в домашніх умовах

  • цукор - 1,5 склянки,
  • вода - 0,5 склянки,
  • оцет - 1-2 краплі,
  • харчовий барвник - кілька крапель.

Як приготувати Солодка вата в домашніх умовах

  1. Підготуйте тримачі вати. Китайські палички закріпіть на столі у вертикальному положенні, підперши їх чимось важким з різних сторін.
  2. Змішайте воду, цукор, оцет і харчовий барвник. Суміш нагрійте на слабкому вогні, постійно помішуючи. Довівши суміш до кипіння, зніміть каструлю з вогню, дайте сиропу трохи охолонути і знову нагрійте. Повторіть процедуру 4-5 разів. Сироп повинен стати золотисто-коричневим, але не темним.
  3. Умочіть вилку в гарячому сиропі і водіть нею навколо тримача вати, намотуючи на нього цукрові нитки до появи об’ємного шару вати. Якщо цукровий шар виходить пухким, акуратно приминається його рукою.

Обережно! Цукрові нитки дуже гарячі! Не пускайте маленьких дітей на кухню під час процесу намотування .

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал