Солянка з грибами

Солянка з грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Солянка з грибами

  • капуста -2 кг,
  • помідори -2 кг,
  • гриби (відварні) -2 кг,
  • цибуля -1 кг,
  • морква -1 кг,
  • сіль -100 г,
  • оцет (9 %) -100 мл,
  • цукор -200 г,
  • олія -300 мл.

Як приготувати Солянка з грибами

1. Капусту нашаткуйте. Моркву натріть на грубій тертці. Помідори і цибулю поріжте кубиками.
2. У велику каструлю покладіть помідори, цибулю, моркву і додайте олію. Тушкуйте 40 хвилин, помішуючи.
3. Потім додайте капусту, сіль, цукор і тушкуйте ще 40-50 хвилин.
4. В кінці додайте гриби і оцет, тушкуйте 5 хвилин. Розкладіть солянку в стерилізовані банки, закатайте стерилізованими кришками.
5. Переверніть банки догори дном і закутайте ковдрою до повного охолодження.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал