Інгредієнти для приготування: Солянка з грибами
- капуста -2 кг,
- помідори -2 кг,
- гриби (відварні) -2 кг,
- цибуля -1 кг,
- морква -1 кг,
- сіль -100 г,
- оцет (9 %) -100 мл,
- цукор -200 г,
- олія -300 мл.
Як приготувати Солянка з грибами
1. Капусту нашаткуйте. Моркву натріть на грубій тертці. Помідори і цибулю поріжте кубиками.
2. У велику каструлю покладіть помідори, цибулю, моркву і додайте олію. Тушкуйте 40 хвилин, помішуючи.
3. Потім додайте капусту, сіль, цукор і тушкуйте ще 40-50 хвилин.
4. В кінці додайте гриби і оцет, тушкуйте 5 хвилин. Розкладіть солянку в стерилізовані банки, закатайте стерилізованими кришками.
5. Переверніть банки догори дном і закутайте ковдрою до повного охолодження.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Закуска із лавашу
- Картопляно-капустяні крокети
- Закусочні печінкові кульки
- Картопляні “Бельгійські вафлі”
- Пиріг з рибою і зеленню