Святковий салат “Мавпа”
Рівень складності:
Складно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Святковий салат “Мавпа”
- печінка яловича варена -250 г
- картопля, зварена в мундирі -3 шт.
- твердий сир -100 г
- ківі -2 шт.
- яйця варені -3 шт.
- майонез -200 г
- сіль, морква варена для оздоблення.
Як приготувати Святковий салат “Мавпа”
Готуємо так:
1. Печінку натерти на середній тертці, відкласти 2-3 столові ложки для прикраси. Сир натерти на середній тертці. Картоплю порізати кубиками. У яєць відокремити білки від жовтків, білки дрібно порізати, жовтки розкришити. Ківі порізати соломкою.
2. Салат викласти шарами, кожен шар посолити і змастити майонезом. 1-й шар – картопля, 2-й – печінка, 3-й – ківі, 4-й – білки яєць, 5-й – сир, 6-й – жовтки. У процесі викладання салату на блюдо формуємо мордочку мавпочки. Прикрасити тертю печінкою, рот викласти морквиною.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Класичне сирне фондю
- Закуска з креветками у волованах
- Медовий егног
- Тістечко “Картопля”
- Салат «Малахітовий браслет»