Святковий салат “Мавпа”

Святковий салат “Мавпа”

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Святковий салат “Мавпа”

  • печінка яловича варена -250 г
  • картопля, зварена в мундирі -3 шт.
  • твердий сир -100 г
  • ківі -2 шт.
  • яйця варені -3 шт.
  • майонез -200 г
  • сіль, морква варена для оздоблення.

Як приготувати Святковий салат “Мавпа”

Готуємо так:
1. Печінку натерти на середній тертці, відкласти 2-3 столові ложки для прикраси. Сир натерти на середній тертці. Картоплю порізати кубиками. У яєць відокремити білки від жовтків, білки дрібно порізати, жовтки розкришити. Ківі порізати соломкою.
2. Салат викласти шарами, кожен шар посолити і змастити майонезом. 1-й шар – картопля, 2-й – печінка, 3-й – ківі, 4-й – білки яєць, 5-й – сир, 6-й – жовтки. У процесі викладання салату на блюдо формуємо мордочку мавпочки. Прикрасити тертю печінкою, рот викласти морквиною.

Автор рецепту: Яна Точинська, м. Черкаси
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал