Сирні перепічки

Сирні перепічки

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 min

Такі перепічки добре смакують з бульйоном!

Інгредієнти для приготування: Сирні перепічки

  • борошно - 280 г,
  • кефір (йогурт) - 240 мл,
  • сир - 400 г,
  • вершкове масло - 60 г,
  • розпушувач тіста - 2 ч. ложки,
  • сода - 0,5 ч. ложки,
  • сіль за смаком.

Як приготувати Сирні перепічки

  1. Змішайте всі сухі інгредієнти. Додайте холодне масло і посічіть його ножем. Додайте тертий сир, перемішайте і влийте кефір. Замісіть тісто.
  2. Розділіть тісто на дві частини. Кожну частину розкатайте в корж, товщиною 2 см і розділіть на 8 частин-трикутників. Зверху змастіть кефіром.
  3. Випікайте в розігрітій до 200 °С духовці 20 хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Сирні перепічки

  1. У розділі Ингрідієнти немає ніякого масла.Але ж у рецепті воно з1являється.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал