Сирні перепічки
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
8
Час приготування:
30 min
Такі перепічки добре смакують з бульйоном!
Інгредієнти для приготування: Сирні перепічки
- борошно - 280 г,
- кефір (йогурт) - 240 мл,
- сир - 400 г,
- вершкове масло - 60 г,
- розпушувач тіста - 2 ч. ложки,
- сода - 0,5 ч. ложки,
- сіль за смаком.
Як приготувати Сирні перепічки
- Змішайте всі сухі інгредієнти. Додайте холодне масло і посічіть його ножем. Додайте тертий сир, перемішайте і влийте кефір. Замісіть тісто.
- Розділіть тісто на дві частини. Кожну частину розкатайте в корж, товщиною 2 см і розділіть на 8 частин-трикутників. Зверху змастіть кефіром.
- Випікайте в розігрітій до 200 °С духовці 20 хвилин.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Сирні перепічки
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
У розділі Ингрідієнти немає ніякого масла.Але ж у рецепті воно з1являється.
У інгредієнтах написано: Вершкове масло – 60 г.