Тарталетки з крабовими паличками
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Тарталетки з крабовими паличками
- готові тарталетки: 12 шт.
- крабові палички: 300 г.
- молоко: 250 мл
- сир брі: 100 г.
- борошно: 1-1,5 ст. ложки
- вершкове масло: 2 ст. ложки
- часник : 2 зубці
- тертий корінь імбиру, мелений коріандр, сіль, чорний мелений перець : за смаком
Як приготувати Тарталетки з крабовими паличками
Готуємо так:
- Часник почистити, помити, пропустити через прес і змішати з імбиром. Порізати крабові палички шматочками товщиною приблизно 7 мм . Сир порізати кубиками середнього розміру.
- Влити в каструльку молоко і підігріти його, не доводячи до кипіння. У сотейнику розтопити 1 ст. ложку вершкового масла, додати борошно, ретельно перемішати. Обсмажувати борошно кілька хвилин, слідкуючи, щоб воно не підгоріло, тоді зняти з вогню. Помішуючи масу, влити тепле молоко, додати імбир з часником і мелений коріандр. Все перемішати і знову поставити на вогонь. Довести масу до кипіння і готувати на слабкому вогні до загустіння (маса повинна бути консистенції густої сметани).
- У гарячий соус викласти кубики сиру і мішати до однорідної консистенції. Змішати крабові палички з соусом.
- Змастити тарталетки всередині вершковим маслом і викласти на них начинку. Покласти тарталетки на деко, застелене папером для випічки, і випікати в розігрітій до температури 180˚С духовці протягом 15 хвилин.
- Готові тарталетки охолодити і подавати до столу.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Млинцеві мішечки з жюльєном із сьомги
- Лінива піца
- Великодні заливні яйця
- Картопляне “морозиво” у вафельних ріжках
- Картопляно-капустяні крокети