Зелені яйця

Зелені яйця

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Краще за все брати оливки з начинкою – фаршировані креветкою чи тунцем.

Інгредієнти для приготування: Зелені яйця

  • яйця -10-12 шт.
  • шпинат -200 г
  • оливки -10-12 шт.
  • сіль -за смаком

Як приготувати Зелені яйця

Готуємо так:

  1. Яйця зварити, розрізати навпіл уздовж та вийняти жовтки.
  2. Шпинат обсмажити протягом 5 хв., посолити. Покласти в чашу блендера шпинат, жовтки та кілька оливок, перемолоти.
  3. Начинити яйця сумішшю шпинату з жовтками. Зверху на кожне яйце покласти по розрізаній навпіл оливці.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал