Теплий салат з кальмарами та селерою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Теплий салат з кальмарами та селерою
- філе кальмара: 250 г.
- вода: ½ склянки
- стебла селери: 2-3 шт.
- часник: 2-3 зубці
- солодкий перець: 0,5 шт.
- соєвий соус: 1,5 ст. ложки
- олія: 1 ст. ложка
- цукор: 2 ч. ложки
- сіль, чорний мелений перець за смаком
Як приготувати Теплий салат з кальмарами та селерою
Готуємо так:
- Філе кальмара помити, зняти шкірку й гострим ножем з однієї сторони зробити надрізи у вигляді решітки. Порізати філе кальмара шматочками довжиною 3-4 см.
- Часник почистити, помити і порізати тонкими пластинками. Стебла селери помити і порізати невеликими шматочками. Солодкий перець помити і порізати кубиками.
- Розігріти на сковороді олію і обсмажити часник до золотистого кольору. Додати філе кальмара, селеру, солодкий перець. Ретельно все перемішати і обсмажувати кілька хвилин, постійно помішуючи.
- Додати в сковороду воду, соєвий соус і цукор, посолити і поперчити за смаком. Готувати на сильному вогні, помішуючи, ще протягом 3-4 хвилин.
- Зняти сковороду з вогню, викласти салат на тарілки і дати трохи остигнути. Подавати теплим.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Закуска “Мільфей з буряка”
- Салат “Скибка кавуна”
- Тортілья еспаньола або картопляний омлет
- Салат “Банзай”
- Запечена картопля «Ароматна»