Теплий салат з кальмарами та селерою

Теплий салат з кальмарами та селерою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Теплий салат з кальмарами та селерою

  • філе кальмара: 250 г.
  • вода: ½ склянки
  • стебла селери: 2-3 шт.
  • часник: 2-3 зубці
  • солодкий перець: 0,5 шт.
  • соєвий соус: 1,5 ст. ложки
  • олія: 1 ст. ложка
  • цукор: 2 ч. ложки
  • сіль, чорний мелений перець за смаком

Як приготувати Теплий салат з кальмарами та селерою

Готуємо так:

  1. Філе кальмара помити, зняти шкірку й гострим ножем з однієї сторони зробити надрізи у вигляді решітки. Порізати філе кальмара шматочками довжиною 3-4 см.
  2. Часник почистити, помити і порізати тонкими пластинками. Стебла селери помити і порізати невеликими шматочками. Солодкий перець помити і порізати кубиками.
  3. Розігріти на сковороді олію і обсмажити часник до золотистого кольору. Додати філе кальмара, селеру, солодкий перець. Ретельно все перемішати і обсмажувати кілька хвилин, постійно помішуючи.
  4. Додати  в сковороду воду, соєвий соус і цукор,  посолити і поперчити  за смаком. Готувати на сильному вогні, помішуючи, ще протягом 3-4 хвилин.
  5. Зняти сковороду з вогню, викласти салат на тарілки і дати трохи остигнути. Подавати теплим.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал