“Торф’яний” пиріг зі суфле
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: “Торф’яний” пиріг зі суфле
- борошно: 300 г.
- вершкове масло: 200 г.
- цукор: 100 г.
- какао: 3 ст. ложки
- ванілін: ½ ч. ложки
- Для суфле
- яйця: 3 шт.
- сир кисломолочний: 400 г.
- цукор: 130 г.
- сметана: 4 ст. ложки
- борошно: 2 ст. ложки
Як приготувати “Торф’яний” пиріг зі суфле
Готуємо так:
- Борошно змішати з посіченим вершковим маслом, цукром, какао та ваніліном, все добре перемішати. Мають утворитися шоколадні крихти.
- Приготувати суфле. Яйця збити з цукром. Сир перемішати зі сметаною, додати яєчну суміш, розтерти до пастоподібного стану. Додати борошно, перемішати.
- Форму для випікання змастити маслом. Викласти половину шоколадної крихти, залити начинкою. Зверху покласти решту крихти. Випікати 50 хвилин при температурі 180 °С.
* Сир для суфле краще за все брати пастоподібний. Можна взяти сир “Філадельфія” чи маскарпоне.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Цитрусові курячі крильця
- Гратен з грибами і беконом
- Салат “Ситний”
- Рецепт новорічної випічки “Пряничний будиночок”
- Курячі відбивні зі шпинатом та сиром