“Торф’яний” пиріг зі суфле

“Торф’яний” пиріг зі суфле

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: “Торф’яний” пиріг зі суфле

  • борошно: 300 г.
  • вершкове масло: 200 г.
  • цукор: 100 г.
  • какао: 3 ст. ложки
  • ванілін: ½ ч. ложки
  • Для суфле
  • яйця: 3 шт.
  • сир кисломолочний: 400 г.
  • цукор: 130 г.
  • сметана: 4 ст. ложки
  • борошно: 2 ст. ложки

Як приготувати “Торф’яний” пиріг зі суфле

Готуємо так:

  1. Борошно змішати з посіченим вершковим маслом, цукром, какао та ваніліном, все добре перемішати. Мають утворитися шоколадні крихти.
  2. Приготувати суфле. Яйця збити з цукром. Сир перемішати зі сметаною, додати яєчну суміш, розтерти до пастоподібного стану. Додати борошно, перемішати.
  3. Форму для випікання змастити маслом. Викласти половину шоколадної крихти, залити начинкою. Зверху покласти решту крихти. Випікати 50 хвилин при температурі 180 °С.

* Сир для суфле краще за все брати пастоподібний. Можна взяти сир “Філадельфія” чи маскарпоне.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал