Інгредієнти для приготування: Цитрусові курячі крильця
- курячі крила - 1 кг,
- апельсин - 1 шт.,
- грейпфрут - 1 шт.,
- лайм - 1 шт.,
- часник - 3 зубці,
- кмин - 2 ч. ложки,
- оцет - 1 ст. ложка,
- цукор - 40 г,
- чорний мелений перець - 2 дрібки,
- сіль - 3 дрібки,
- олія - 1 ст. ложка.
Як приготувати Цитрусові курячі крильця
-
Пропущений через прес часник змішайте з сіллю і перцем.
-
Курячі крильця помийте, обсушіть паперовим рушником і натріть приготовленою сумішшю. Поставте в холодильник на 2 години.
-
З апельсина тонко зніміть шкірку і поріжте соломкою.
-
Змішайте сік грейпфрута, сік лайма, цукор, оцет, кмин і цедру апельсина. Варіть на слабкому вогні 25-30 хвилин.
-
На змащене олією деко викладіть курячі крильця. Запікайте в розігрітій до 180 °С духовці 20-30 хвилин.
-
Готові крильця подавайте гарячими, поливши цитрусовим соусом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Куряче філе з кунжутним соусом
- М’ясні гнізда з яйцем і сиром
- Риба, запечена в лаваші
- Картопляні галушки з овочами
- Брюссельська капуста з шампіньйонами