Великодній хліб у хлібопічці
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Інгредієнти для приготування: Великодній хліб у хлібопічці
- На 1 буханку середнього розміру
- борошно хлібне біле: 350 г
- сухі дріжджі: 1 ч. ложка
- цукор коричневий: 85 г
- вершкове масло: 50 г
- сухе молоко: 1 ст. ложка
- сіль: 1 ч. ложка
- кориця: 1 ч. ложка
- молотий мускатний горіх: 1/2 ч. ложки
- сухофрукти: 175 г
- вода: 250 мл
Як приготувати Великодній хліб у хлібопічці
Готуємо так:
1. Всипати всі інгредієнти, крім сухофруктів, в зазначеному порядку. Додати сухофрукти після звукового сигналу. Випікати до готовності (згідно з інструкцією до хлібопічки).
2. Дати охолонути і подавати з маслом. Можна полити помадкою для великодніх пасок.
Залишити відповідь до Ольга Скасувати відповідь
2 Відповіді до Великодній хліб у хлібопічці
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Жах ! З цього рецепта нічого не вийшло. Співвідношення пордуктів – не реальне. Останній раз на вашому сайті. Хоч, частину перевіряйте того що пишете !
Шкода((( Рецепти нам надсилають читачі у великій кількості, і, нажаль, ми не маємо змоги їх всіх перевіряти. Якщо можете дати кілька порад щодо приготування хліба за цим рецептом, будемо раді, якщо поділитися з нами.