Великодній хліб у хлібопічці

Великодній хліб у хлібопічці

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Великодній хліб у хлібопічці

  • На 1 буханку середнього розміру
  • борошно хлібне біле: 350 г
  • сухі дріжджі: 1 ч. ложка
  • цукор коричневий: 85 г
  • вершкове масло: 50 г
  • сухе молоко: 1 ст. ложка
  • сіль: 1 ч. ложка
  • кориця: 1 ч. ложка
  • молотий мускатний горіх: 1/2 ч. ложки
  • сухофрукти: 175 г
  • вода: 250 мл

Як приготувати Великодній хліб у хлібопічці

 Готуємо так:

1. Всипати всі інгредієнти, крім сухофруктів, в зазначеному порядку. Додати сухофрукти після звукового сигналу. Випікати до готовності (згідно з інструкцією до хлібопічки).

2. Дати охолонути і подавати з маслом. Можна полити помадкою для великодніх пасок.

Залишити коментар

Залишити відповідь до Ольга Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Великодній хліб у хлібопічці

  1. Жах ! З цього рецепта нічого не вийшло. Співвідношення пордуктів – не реальне. Останній раз на вашому сайті. Хоч, частину перевіряйте того що пишете !

    • Шкода((( Рецепти нам надсилають читачі у великій кількості, і, нажаль, ми не маємо змоги їх всіх перевіряти. Якщо можете дати кілька порад щодо приготування хліба за цим рецептом, будемо раді, якщо поділитися з нами.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал