Інгредієнти для приготування: Ягідний мус
- желе ягідне: 1 пакетик
- сметана: 150 г
- ягоди (можна заморожені): жменя
- цукрова пудра: 1 ст. ложка
Як приготувати Ягідний мус
Готуємо так:
- Желе приготувати згідно з інструкцією на упаковці, але води взяти в двічі менше. Нагріти желе до закипання, дати охолонути. В сметану додати желе, цукрову пудру та збити міксером до утворення повітряної піни.
- В склянки покласти ягоди, залити мусом та поставити в холодильник застигати.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Смородиновий сорбет
- Семіфреддо з малиною і горішками
- Тістечка «Валентинки»
- Теплий брі з полуничним соусом
- Пісний десерт «Брусничний сорбет»