Ягідний мус

Ягідний мус

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2

Інгредієнти для приготування: Ягідний мус

  • желе ягідне: 1 пакетик
  • сметана: 150 г
  • ягоди (можна заморожені): жменя
  • цукрова пудра: 1 ст. ложка

Як приготувати Ягідний мус

Готуємо так:

  1. Желе приготувати згідно з інструкцією на упаковці, але води взяти в двічі менше. Нагріти желе до закипання, дати охолонути.  В сметану додати желе, цукрову пудру та збити міксером до утворення повітряної піни.
  2. В склянки покласти ягоди, залити мусом та поставити в холодильник застигати.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал