Закуска “Букет троянд”

Закуска “Букет троянд”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Закуска “Букет троянд”

  • листкове тісто: 1 лист
  • варена ковбаса: 250 г
  • огірок: 1 шт.
  • листя салату: для оздоблення

Як приготувати Закуска “Букет троянд”

Спосіб приготування:

  1. Тісто розкачати, нарізати смужками шириною 2 см. Ковбасу також нарізати тонкими смужками. Ковбасу покласти на тісто, загорнути, защипнути.
  2. Викласти “трояндочки” на застелене пергаментом деко, запікати 15–20 хвилин до рум’яної скоринки. Подавати з кружечками огірка та салатними листками.

 

Автор рецепту: Юлія Бондарева, м. Артемівськ, Донецька обл.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал