Закуска рулет з лавашу з м’ясом та грибами

Закуска рулет з лавашу з м’ясом та грибами

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Закуска рулет з лавашу з м’ясом та грибами

  • тонкий лаваш: 4 листи
  • майонез: 4 ст. ложки
  • сир тертий: 200 г
  • курячий фарш: 300 г
  • шампіньйони консервовані : 200 г
  • яйця варені: 4 шт.
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком
  • сметана: 3 ст. ложки

Як приготувати Закуска рулет з лавашу з м’ясом та грибами

Готуємо так:

  1. Два листи лавашу змастити майонезом. Викласти на них фарш, посолити, поперчити. Яйця натерти, покласти на фарш. Гриби порізати, покласти зверху. Посипати половиною тертого сиру.
  2. Згорнути лаваші в рулети. Взяти ще два лаваші, злегка змазати їх майонезом, посипати сиром. Загорнути в них перші два рулети.
  3. Деко змастити жиром, викласти рулети. Змастити їх сметаною. Випікати 25-30 хв. в розігрітій до 180 °С духовці.
  4. Готові рулети порізати на шматочки і подавати.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал