Маринована цибуля на зиму

Маринована цибуля на зиму

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

До різних видів м’яса, салатів, вінегрету дуже добре підходить маринована цибуля. Буряк, який використовується для приготування маринаду, надає цибулі гарний колір.

 

Інгредієнти для приготування: Маринована цибуля на зиму

  • цибуля (маленька, білий або червона) -1 кг,
  • чебрець -кілька гілочок,
  • чорний перець і коріандр -за смаком.
  • Для маринаду:
  • вода -1 л,
  • буряк -шматочок,
  • цукор -1 ст. ложка,
  • сіль -1 ст. ложка,
  • оцтова кислота -1 ст. ложка.

Як приготувати Маринована цибуля на зиму

  1. Цибулю очистіть, обшпарте окропом, укладіть в стерилізовані банки. Додайте спеції.
  2. З необхідних інгредієнтів приготуйте маринад і залийте ним цибулю.
  3. Покладіть в банки по гілочці чебрецю.
  4. Банки стерилізуйте 15 хвилин. Закатайте стерилізованими кришками.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал