До різних видів м’яса, салатів, вінегрету дуже добре підходить маринована цибуля. Буряк, який використовується для приготування маринаду, надає цибулі гарний колір.
Інгредієнти для приготування: Маринована цибуля на зиму
- цибуля (маленька, білий або червона) -1 кг,
- чебрець -кілька гілочок,
- чорний перець і коріандр -за смаком.
- Для маринаду:
- вода -1 л,
- буряк -шматочок,
- цукор -1 ст. ложка,
- сіль -1 ст. ложка,
- оцтова кислота -1 ст. ложка.
Як приготувати Маринована цибуля на зиму
- Цибулю очистіть, обшпарте окропом, укладіть в стерилізовані банки. Додайте спеції.
- З необхідних інгредієнтів приготуйте маринад і залийте ним цибулю.
- Покладіть в банки по гілочці чебрецю.
- Банки стерилізуйте 15 хвилин. Закатайте стерилізованими кришками.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Сосиски в бубликах
- Фарширований батон
- Шашлик з грибів і овочів «Закусочний»
- Оладки з фаршу індика
- Млинцевий пиріг «Гарячий помідорчик»