Теплий брі з полуничним соусом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
1
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Теплий брі з полуничним соусом
- сир брі - 1 упаковка,
- полуниця - 100 г,
- зелена цибуля (тільки біла частина) - 3 стебла,
- вершкове масло - 50 г,
- кленовий сироп (або мед) - 2 ст. ложки,
- куркума (або шафран) - дрібка,
- базилік, сіль і свіжомелений чорний перець - за смаком.
Як приготувати Теплий брі з полуничним соусом
-
Полуницю поріжте на четвертинки.
-
Цибулю подрібніть і обсмажте до прозорості на вершковому маслі. Додайте сироп і куркуму (або шафран), потримайте на маленькому вогні 1 хвилину, додайте полуницю і, помішуючи, готуйте ще 1-2 хвилини.
-
Зніміть з вогню, додайте порізаний базилік, трохи солі, перець.
-
Брі розріжте поперек на дві частини. Розігрійте в духовці або мікрохвильовій печі поки сир не почне в середині плавитися. Викладіть на тарілку, полийте теплим соусом і відразу ж подавайте.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Цукерки «М’який грильяж». Кулінарний рецепт
- Вишні у винному желе
- Млинцевий пиріг з сирною начинкою
- Лимонне морозиво
- Тістечка з малиною