Теплий брі з полуничним соусом

Теплий брі з полуничним соусом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Теплий брі з полуничним соусом

  • сир брі - 1 упаковка,
  • полуниця - 100 г,
  • зелена цибуля (тільки біла частина) - 3 стебла,
  • вершкове масло - 50 г,
  • кленовий сироп (або мед) - 2 ст. ложки,
  • куркума (або шафран) - дрібка,
  • базилік, сіль і свіжомелений чорний перець - за смаком.

Як приготувати Теплий брі з полуничним соусом

  1. Полуницю поріжте на четвертинки.

  2. Цибулю подрібніть і обсмажте до прозорості на вершковому маслі. Додайте сироп і куркуму (або шафран), потримайте на маленькому вогні 1 хвилину, додайте полуницю і, помішуючи, готуйте ще 1-2 хвилини.

  3. Зніміть з вогню, додайте порізаний базилік, трохи солі, перець.

  4. Брі розріжте поперек на дві частини. Розігрійте в духовці або мікрохвильовій печі поки сир не почне в середині плавитися. Викладіть на тарілку, полийте теплим соусом і відразу ж подавайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал