Закуска з креветками у волованах

Закуска з креветками у волованах

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Закуска з креветками у волованах

  • креветки чищені: 500 г.
  • сік одного лимона
  • вершкове масло: 100 г.
  • порізана зелень (петрушка, кріп): 2 ст. ложки
  • сіль, перець: за смаком
  • Для волованів
  • листкове тісто: 500 г.
  • яйце: 1 шт.

Як приготувати Закуска з креветками у волованах

Готуємо так:

  1. Креветки відварити в киплячій підсоленій воді на протязі 3 хвилин. Остудити. Декілька креветок залишити для декору, решту подрібнити в блендері, додати лимонний сік, масло, добре перемішати, щоб вийшов паштет. Додати зелень, посолити та поперчити за смаком.
  2. Зробити воловани. Листкове тісто розкачати, за допомогою склянки вирізати парну кількість кружечків. В половині кружечків з тіста вирізати отвір за допомогою склянки меншого діаметру. Цілі кружечки викласти на деко, змазати білком. Зверху на них покласти кружечки-кільця з отвором, змазати жовтком. Випікати воловани 20 хвилин при  температурі 180 °С.
  3. Коли готові воловани вистигнуть, наповнити їх паштетом з креветок, прикрасити цілими креветками та зеленню.

* Щоби наповнювати воловани було легше, використовуйте кулінарний мішечок.

* Декорувати воловани з паштетом з креветок можна також оливками або червоною ікрою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал