Закуска з креветками у волованах
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Закуска з креветками у волованах
- креветки чищені: 500 г.
- сік одного лимона
- вершкове масло: 100 г.
- порізана зелень (петрушка, кріп): 2 ст. ложки
- сіль, перець: за смаком
- Для волованів
- листкове тісто: 500 г.
- яйце: 1 шт.
Як приготувати Закуска з креветками у волованах
Готуємо так:
- Креветки відварити в киплячій підсоленій воді на протязі 3 хвилин. Остудити. Декілька креветок залишити для декору, решту подрібнити в блендері, додати лимонний сік, масло, добре перемішати, щоб вийшов паштет. Додати зелень, посолити та поперчити за смаком.
- Зробити воловани. Листкове тісто розкачати, за допомогою склянки вирізати парну кількість кружечків. В половині кружечків з тіста вирізати отвір за допомогою склянки меншого діаметру. Цілі кружечки викласти на деко, змазати білком. Зверху на них покласти кружечки-кільця з отвором, змазати жовтком. Випікати воловани 20 хвилин при температурі 180 °С.
- Коли готові воловани вистигнуть, наповнити їх паштетом з креветок, прикрасити цілими креветками та зеленню.
* Щоби наповнювати воловани було легше, використовуйте кулінарний мішечок.
* Декорувати воловани з паштетом з креветок можна також оливками або червоною ікрою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Сендвіч з помідорами, соусом та сиром. Кулінарний рецепт
- Рецепт закуски з авокадо, креветок і червоної ікри
- Фарширований перець
- Грибна ікра з овочами
- Баклажани в гірчичній олії