Запечена риба на грилі
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
35 min
Інгредієнти для приготування: Запечена риба на грилі
- філе тріски : 800 г.
- помідори: 2 шт.
- кабачок (середній): 1 шт.
- сік з 1 лимона, сіль, перець
Як приготувати Запечена риба на грилі
Готуємо так:
- Філе промити, обсушити, збризнути лимонним соком і порізати на порційні (2-3 см) шматочки.
- Помідори і кабачок порізати на шматочки товщиною 2-3 см.
- Всі інгредієнти нанизати на шампури чи великі шпажки перемежовуючи, посолити, поперчити до смаку і запекти над розпеченим вугіллям до готовності.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Хрусткі кукурудзяні коржики
- Смузі “Веселка”
- Суничне варення
- Салат-коктейль «Морський»
- Новорічний салат «Санта Клаус»