Запечена риба на грилі

Запечена риба на грилі

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Запечена риба на грилі

  • філе тріски : 800 г.
  • помідори: 2 шт.
  • кабачок (середній): 1 шт.
  • сік з 1 лимона, сіль, перець

Як приготувати Запечена риба на грилі

Готуємо так:

  1. Філе промити, обсушити, збризнути лимонним соком і порізати на порційні (2-3 см) шматочки.
  2. Помідори і кабачок порізати на шматочки товщиною 2-3 см.
  3. Всі інгредієнти нанизати на шампури чи великі шпажки перемежовуючи, посолити, поперчити до смаку і запекти над розпеченим вугіллям до готовності.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал