
Буряковий суп-пюре
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
75 min
Інгредієнти для приготування: Буряковий суп-пюре
- буряк (сирий) - 500 г,
- картопля - 4 шт.,
- цибуля (червона) - 1 шт.,
- овочевий бульйон - 1 л,
- червоний винний оцет - 1 ст. ложка,
- вершки (10-15% жирності) - 200 мл,
- чорний мелений перець - 0,5 ч. ложки,
- мелена паприка - 0,5 ч. ложки,
- сушений базилік - 0,5 ч. ложки,
- сіль - 1 ч. ложка,
- сметана - для подачі.
Як приготувати Буряковий суп-пюре
-
Буряк очистіть і наріжте невеликими кубиками. У каструлі закип’ятіть бульйон, додайте в нього буряк, влийте оцет і варіть на маленькому вогні 40 хвилин.
-
Картоплю і цибулю очистіть і наріжте кубиками. Додайте їх до буряка і варіть, поки всі овочі не стануть м’якими.
-
Збийте суп блендером. Додайте вершки і всі прянощі, доведіть до кипіння. Подавайте суп зі сметаною.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Лікер з абрикосів
-
Банановий кекс з родзинками
-
М’ясне кільце з овочами
-
Каннеллоні, фаршировані фетою і помідорами
-
Яєчний лікер