Буряковий суп-пюре

Буряковий суп-пюре

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 75 min

Інгредієнти для приготування: Буряковий суп-пюре

  • буряк (сирий) - 500 г,
  • картопля - 4 шт.,
  • цибуля (червона) - 1 шт.,
  • овочевий бульйон - 1 л,
  • червоний винний оцет - 1 ст. ложка,
  • вершки (10-15% жирності) - 200 мл,
  • чорний мелений перець - 0,5 ч. ложки,
  • мелена паприка - 0,5 ч. ложки,
  • сушений базилік - 0,5 ч. ложки,
  • сіль - 1 ч. ложка,
  • сметана - для подачі.

Як приготувати Буряковий суп-пюре

  1. Буряк очистіть і наріжте невеликими кубиками. У каструлі закип’ятіть бульйон, додайте в нього буряк, влийте оцет і варіть на маленькому вогні 40 хвилин.

  2. Картоплю і цибулю очистіть і наріжте кубиками. Додайте їх до буряка і варіть, поки всі овочі не стануть м’якими.

  3. Збийте суп блендером. Додайте вершки і всі прянощі, доведіть до кипіння. Подавайте суп зі сметаною.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал