Домашній «Лимончелло». Кулінарний рецепт

Домашній «Лимончелло». Кулінарний рецепт

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Домашній «Лимончелло». Кулінарний рецепт

  • лимон - 5 шт.
  • етиловий спирт (95 %) - 200 мл,
  • цукор - 250 г,
  • вода - 400 мл.

Як приготувати Домашній «Лимончелло». Кулінарний рецепт

  1. Лимони добре помийте, потім зніміть з них цедру.

  2. Залийте цедру спиртом, щільно закрийте кришкою і поставте настоюватися у темне прохолодне місце на 8-10 днів. Кожен день струшуйте настоянку.

  3. Через 8-10 днів приготуйте сироп. Воду доведіть до кипіння, додайте цукор, добре розмішайте до повного розчинення. Остудіть сироп.

  4. Спиртову настоянку процідіть і додайте в сироп. Щільно закрийте кришкою і настоюйте в темному прохолодному місці ще 5 днів. Готовий лікер «Лимончелло»  зберігайте в холодильнику.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал