Інгредієнти для приготування: Домашній «Лимончелло». Кулінарний рецепт
- лимон - 5 шт.
- етиловий спирт (95 %) - 200 мл,
- цукор - 250 г,
- вода - 400 мл.
Як приготувати Домашній «Лимончелло». Кулінарний рецепт
-
Лимони добре помийте, потім зніміть з них цедру.
-
Залийте цедру спиртом, щільно закрийте кришкою і поставте настоюватися у темне прохолодне місце на 8-10 днів. Кожен день струшуйте настоянку.
-
Через 8-10 днів приготуйте сироп. Воду доведіть до кипіння, додайте цукор, добре розмішайте до повного розчинення. Остудіть сироп.
-
Спиртову настоянку процідіть і додайте в сироп. Щільно закрийте кришкою і настоюйте в темному прохолодному місці ще 5 днів. Готовий лікер «Лимончелло» зберігайте в холодильнику.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Яловичина, тушкована у сидрі
-
Рулет із печінкового паштету «Янтарний»
-
Салат з куркою «Спортивний»
-
Закуска «Чепурна ялиночка»
-
Капуста в паніруванні