camcumgirls
Гльог – напій закоханих

Гльог – напій закоханих

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Гльог – напій закоханих

  • сухе червоне вино: 1 пляшка
  • почищений мигдаль: 1 склянка
  • родзинки без кісточок: ½ склянки
  • горілка: 50 мл
  • кориця: 1 паличка
  • цукор: 3 ст. ложки
  • мелений імбир: 0,5 ч. ложки

Як приготувати Гльог – напій закоханих

Готуємо так:

  1. У каструльці змішати вино та горілку, додати корицю й імбир.
  2. Подрібнити мигдальні горіхи. Родзинки помити. Додати горіхи та родзинки в каструльку з вином.
  3. Додати цукор, поставити каструльку на вогонь і нагрівати до повного розчинення цукру.
  4. Прогрівати суміш протягом 5-7 хвилин, не доводячи до кипіння. Тоді зняти з вогню і дати настоятися в теплому місці протягом 30 хвилин. Процідити гльог через дрібне сито, розлити в склянки і подавати до столу.

* За бажанням можна додати до напою 3-4 бутони гвоздики, дрібку мускатного горіха, цедру цитрусових тощо.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал