Горіхово-морквяний торт

Горіхово-морквяний торт

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Горіхово-морквяний торт

  • Для коржів
  • олія оливкова : 1,5 склянки
  • олія горіхова: 1 ч. ложка
  • яйця: 4 шт.
  • борошно: 2 склянки
  • цукор: 2 склянки
  • розпушувач: 1 пакетик
  • сода: 2 ч. ложки
  • сіль: на кінчику ножа
  • кориця: 1 ч. ложка
  • морква: 500 г
  • волоські горіхи: 1 склянка
  • Для крему
  • цукрова пудра: 250 г
  • вершковий сир: 450 г
  • вершкове масло: 100 г

Як приготувати Горіхово-морквяний торт

Готуємо так:

  1. Горіхи підсмажити, подрібнити. Олію збити з цукром. Поступово додавати по 1 яйцю, не перестаючи збивати. Окремо змішати сухі інгредієнти, додати їх до яєчно-олійної суміші. Моркву натерти на дрібній тертці, додати до суміші, всипати горіхи, влити горіхову олію, все перемішати. Тісто поділити на 3 частини, спекти три коржі (пекти кожен по 30 хв.).
  2. Зробити крем. Вершковий сир збити з цукровою пудрою, додати масло, збивати до утворення легкого повітряного крему. Промазати коржі, скласти торт. Змазати зверху торт кремом прикрасити горіхами.

* Горіхова олія зробить смак випічки більш витонченим та надасть тонкого горіхового аромату. А крім того, горіхова олія  надзвичайно корисна для організму, адже вона містить багато вітамінів та мінералів.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал