Інгредієнти для приготування: Імбирне «пиво»
- свіжий імбир - 140 г,
- цукор - 4 ст. ложки,
- лимон - 2-3 шт.,
- газована вода (або содова) - 1 л,
- свіжа м'ята і лід для подачі.
Як приготувати Імбирне «пиво»
- Імбир натріть на тертці, присипте цукром.
- За допомогою овочечитски зніміть цедру з двох лимонів, додайте до імбиру, злегка придавивши. Додайте вичавлений з лимонів сік.
- Залийте мінеральною водою. Залиште на 10 хвилин.
- Процідіть, додайте лід і м’яту.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат зі цвітної капусти
-
Конфітюр з гострого перцю
-
Пісний десерт «Брусничний сорбет»
-
Омлет із сиром
-
Груші у листковому тісті