Імбирне «пиво»

Імбирне «пиво»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Імбирне «пиво»

  • свіжий імбир - 140 г,
  • цукор - 4 ст. ложки,
  • лимон - 2-3 шт.,
  • газована вода (або содова) - 1 л,
  • свіжа м'ята і лід для подачі.

Як приготувати Імбирне «пиво»

  1. Імбир натріть на тертці, присипте цукром.
  2. За допомогою овочечитски зніміть цедру з двох лимонів, додайте до імбиру, злегка придавивши. Додайте вичавлений з лимонів сік.
  3. Залийте мінеральною водою. Залиште на 10 хвилин.
  4. Процідіть, додайте лід і м’яту.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал