Італійський томатно-морквяний суп

Італійський томатно-морквяний суп

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 1
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Італійський томатно-морквяний суп

  • помідори - 250 г + для прикраси,
  • морква - 1 шт.,
  • цибуля-порей - 1 шт.,
  • сіль, чорний мелений перець, улюблені спеції - за смаком.

Як приготувати Італійський томатно-морквяний суп

  1. Помідори відваріть, очистіть і протріть крізь сито.

  2. Моркву і цибулю-порей дрібно наріжте, додайте помідори, посоліть, поперчіть.

  3. Варіть на повільному вогні близько 25 хвилин.

  4. Готовий суп збийте в блендері.

  5. Подавайте, посипавши улюбленими спеціями і прикрасивши скибочкою помідора.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал