
Італійський томатно-морквяний суп
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
1
Час приготування:
35 min
Інгредієнти для приготування: Італійський томатно-морквяний суп
- помідори - 250 г + для прикраси,
- морква - 1 шт.,
- цибуля-порей - 1 шт.,
- сіль, чорний мелений перець, улюблені спеції - за смаком.
Як приготувати Італійський томатно-морквяний суп
-
Помідори відваріть, очистіть і протріть крізь сито.
-
Моркву і цибулю-порей дрібно наріжте, додайте помідори, посоліть, поперчіть.
-
Варіть на повільному вогні близько 25 хвилин.
-
Готовий суп збийте в блендері.
-
Подавайте, посипавши улюбленими спеціями і прикрасивши скибочкою помідора.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Капрезе
-
Італійський великодній пиріг
-
Брускетта італійська закуска
-
Салат “Сицилія”
-
Яблучний кекс з корицею