Кабачки в яєчно-вершковому соусі

Кабачки в яєчно-вершковому соусі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Кабачки в яєчно-вершковому соусі

  • кабачки молоді: 2-3 шт.
  • вершки 20%: 1 склянка
  • яйця: 3 шт.
  • борошно: 3 ст. ложки
  • зелена цибуля та сіль: за смаком
  • оливкова олія для смаження і змащування форми
  • помідори і молодий часник для оздоблення

Як приготувати Кабачки в яєчно-вершковому соусі

Готуємо так:

  1. Кабачки помити і нарізати кружальцями товщиною приблизно 5 мм разом зі шкіркою. Обкачати їх у двох столових ложках борошна, до якого додати дрібку солі, й обсмажити в оливковій олії до готовності з обох сторін.
  2. Вогнетривку посудину змастити оливковою олією і викласти в неї смажені кабачки. Яйця збити з вершками, додати дрібку солі і вилити цю суміш поверх кабачків.  Зелену цибулю помити, обсушити і посипати не ю зверху кабачки. Запікати в духовці при температурі 180 С 10-12 хвилин (до утворення золотистої скоринки).
  3. Помідори помити і нарізати невеликими шматочками. Часник почистити і теж нарізати маленькими частинками. Перекласти кабачки на тарілку і оздобити помідорами і часником.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал