Куряча грудка з виноградом у білому вині

Куряча грудка з виноградом у білому вині

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Куряча грудка з виноградом у білому вині

  • курячі грудки - 2 шт.,
  • виноград (темний) - 100 г,
  • виноград (світлий) - 100 г,
  • лимон - 0,3 шт.,
  • цибуля - 0,5 шт.,
  • біле напівсолодке вино - 100 мл,
  • соняшникова олія - 4 ст. ложки,
  • розмарин (сухий) - 1 ч. ложка,
  • морська сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Куряча грудка з виноградом у білому вині

  1. Виноград відокремте від гілочок і помийте.

  2. Курячі грудки посипте сіллю і чорним меленим перцем. Курячі грудки обсмажте на грилі з двох боків до появи смужок.

  3. Цибулю подрібніть і обсмажте на маслі. Системы видеонаблюдения Киев

  4. Всипте виноград і лимон, порізаний кружечками. Обсмажте 5 хвилин, вийміть лимон.

  5. На виноград викладіть обсмажені курячі грудки і влийте вино. Випаровуйте вино близько 3-5 хвилин на середньому вогні.

  6. Додайте розмарин. Готуйте м’ясо під кришкою на слабкому вогні до готовності (близько 15-20 хвилин), періодично перевертаючи грудки.

 Подавайте страву гарячою, з келихом білого вина.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал