Куряче філе в китайському стилі

Куряче філе в китайському стилі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2

Інгредієнти для приготування: Куряче філе в китайському стилі

  • куряче філе - 190 г.
  • Для маринаду:
  • соєвий соус - 25 г,
  • білий винний оцет - 10 г,
  • кунжутна олія - 20 г,
  • мед - 0,5 ч. ложки,
  • часник - 3 г,
  • гострий перець - за смаком.
  • Гарнір:
  • брокколі - 150 г,
  • кунжут - 1 ч. ложка,
  • свіжі овочі - для прикраси.

Як приготувати Куряче філе в китайському стилі

  1. Куряче філе поріжте брусочками.

  2. Приготуйте маринад. Поріжте гострий перець і часник. Додайте соєвий соус, кунжутну олію, білий винний оцет і мед, перемішайте.

  3. Куряче філе полийте маринадом і залиште на 30 хвилин.

  4. Мариноване м’ясо і брокколі викладіть в пароварку і готуйте на пару 10-12 хвилин.

  5. Готову страву викладіть на тарілку, прикрасьте свіжими овочами і посипте кунжутом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал