Куряче філе в китайському стилі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Інгредієнти для приготування: Куряче філе в китайському стилі
- куряче філе - 190 г.
- Для маринаду:
- соєвий соус - 25 г,
- білий винний оцет - 10 г,
- кунжутна олія - 20 г,
- мед - 0,5 ч. ложки,
- часник - 3 г,
- гострий перець - за смаком.
- Гарнір:
- брокколі - 150 г,
- кунжут - 1 ч. ложка,
- свіжі овочі - для прикраси.
Як приготувати Куряче філе в китайському стилі
-
Куряче філе поріжте брусочками.
-
Приготуйте маринад. Поріжте гострий перець і часник. Додайте соєвий соус, кунжутну олію, білий винний оцет і мед, перемішайте.
-
Куряче філе полийте маринадом і залиште на 30 хвилин.
-
Мариноване м’ясо і брокколі викладіть в пароварку і готуйте на пару 10-12 хвилин.
-
Готову страву викладіть на тарілку, прикрасьте свіжими овочами і посипте кунжутом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Морквяні оладки
- Глазуровані курячі крильця
- Буряк, фарширований овочами
- Лисички з молодою картоплею і сиром
- Яйця у тарталетках