Інгредієнти для приготування: Лимонні спагеті з м’ятою
- спагетті - 400 г,
- лимони - 2 шт.,
- м'ята - 10 гілочок,
- часник - 4-5 зубців,
- оливкова олія - 4 ст. ложки,
- сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Лимонні спагеті з м’ятою
- Відваріть спагетті.
- З лимонів зніміть цедру. Половину цедри подрібніть. З лимонів вичавіть сік. Крупно поріжте листочки м’яти. Подрібніть часник.
- На холодну сковороду влийте масло, покладіть часник, м’яту і не подрібнену цедру лимона. Готуйте, помішуючи на середньому вогні 5 хвилин.
- У сковороду влийте лимонний сік, уменшіть вогонь до мінімуму і готуйте 10 хвилин, не допускаючи кипіння соусу. Посоліть і поперчіть.
- Варені спагетті відкиньте на друшляк і викладіть в сковороду з соусом. Перемішайте і готуйте на слабкому вогні 5-7 хвилин.
- Готові спагетті розкладіть по тарілках, посипте подрібненою цедрою і прикрасьте м’ятою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Запечена цвітна капуста з сиром
- Пшоняна каша з гарбузом
- Запечена спаржа з соусом
- Запечений болгарський перець “чушка бюрек”
- Капуста в клярі