Мармуровий брауні

Мармуровий брауні

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Мармуровий брауні

  • вершкове масло: 100 г.
  • гіркий шоколад: 100 г.
  • цукор: 300 г.
  • яйця: 3 шт.
  • борошно: 65 г
  • сіль: ½ ч. ложки
  • Для тіста з вершкового сиру
  • вершковий сир: 230 г
  • цукор: 65 г
  • яйце: 1 шт

Як приготувати Мармуровий брауні

Готуємо так:

  1. Розтопити масло і шоколад на водяній бані. Додати цукор і перемішати. По одному додати яйця, потім борошно і сіль, перемішати.  Відкласти приблизно півсклянки тіста, решту перелити у форму і розрівняти.
  2. Вершковий сир збити з цукром до однорідної текстури.  Додати яйце і перемішати. Вершковий шар вилити на шоколадний. Чайною ложкою викласти тісто, що залишилося, в різних частинах брауні по ложці і зробити мармурові розводи (наприклад, дерев’яною лопаткою).
  3. Випікати при 150 °С 20-30 хвилин, доки сирний шар не зарум’яниться.  

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал