Інгредієнти для приготування: Морквяна ікра
- морква - 2 кг,
- болгарський перець - 10 шт.,
- помідори - 3 кг,
- цибуля - 500 г,
- часник - 1 головка,
- червоний гострий перець - 1 стручок,
- олія - 500 мл,
- сіль - 2 ст. ложки.
Як приготувати Морквяна ікра
- Овочі помийте, моркву і цибулю почистіть. З болгарського перцю видаліть насіння і білу перегородку. У помідорів видаліть зелену серцевину.
- Помідори, моркву, перець і цибулю подрібніть за допомогою блендера або пропустіть через м’ясорубку. Подрібнені овочі перелийте в антипригарну каструлю, посоліть, додайте олію, перемішайте і поставте на вогонь.
- Коли маса закипить, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть, помішуючи, 1,5-2 години.
- У варену ікру додайте пропущений через прес часник і подрібнений гострий перець, перемішайте.
- Гарячу ікру залийте в приготовані банки і закатайте кришками. Банки переверніть і остудіть.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Рибний паштет
- Чорнослив, фарширований сиром
- Фарширований батон
- Гостра баклажанна закуска
- Бекон з чорносливом