Морквяна ікра

Морквяна ікра

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Морквяна ікра

  • морква - 2 кг,
  • болгарський перець - 10 шт.,
  • помідори - 3 кг,
  • цибуля - 500 г,
  • часник - 1 головка,
  • червоний гострий перець - 1 стручок,
  • олія - 500 мл,
  • сіль - 2 ст. ложки.

Як приготувати Морквяна ікра

 

  1. Овочі помийте, моркву і цибулю почистіть. З болгарського перцю видаліть насіння і білу перегородку. У помідорів видаліть зелену серцевину.
  2. Помідори, моркву, перець і цибулю подрібніть за допомогою блендера або пропустіть через м’ясорубку. Подрібнені овочі перелийте в антипригарну каструлю, посоліть, додайте олію, перемішайте і поставте на вогонь.
  3. Коли маса закипить, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть, помішуючи, 1,5-2 години.
  4. У варену ікру додайте пропущений через прес часник і подрібнений гострий перець, перемішайте.
  5. Гарячу ікру залийте в приготовані банки і закатайте кришками. Банки переверніть і остудіть.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал