
Мигдальні рогалики
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Мигдальні рогалики
- борошно: 400 г.
- масло вершкове: 275 г.
- цукор: 100 г.
- мигдаль мелений: 150 г.
- мед рідкий: 50 г.
- яєчний жовток: 1 шт.
- ванілін за смаком
Як приготувати Мигдальні рогалики
Готуємо так:
- Борошно висипати на стіл у вигляді гірки, зробити в ній заглиблення. Додати розм’якле масло, порізане на шматочки, рідкий мед і яєчний жовток. Руками все змішати, додати ваніль, цукор і мелений мигдаль. Замісити тісто, розтираючи його від центру до країв. Загорнути готове тісто у харчову плівку і поставити у холодильник на 30 хвилин.
- Деко застелити пергаментом. Духовку нагріти до температури 180° С. Вийняти тісто з холодильника, розділити на три частини. З кожної частини скачати тонкий рулет. Рулет розрізати на шматочки. Кожному шматочку надати форму півмісяця. Викласти рогалики на підготовлене деко і випікати 10-12 хвилин. Готові рогалики змастити медом і посипати цукром.
* Найкраще декорувати рогалики вже не гарячими, але й не холодними, бо у першому випадку мед швидко з них стікатиме, а в другому – цукор не встигне трішки розтопитися, щоб добре триматися на рогаликах.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Великодні імбирні пташки. Кулінарний рецепт
-
Cалат-торт з крекерів
-
Печиво «Льодяник на паличці»
-
Салат “Кремлівський”
-
Курка в сметанно-гірчичному соусі