Інгредієнти для приготування: Грибна ікра
- гриби -2 кг,
- цибуля -1 кг,
- морква -1 кг,
- помідори -1 кг,
- соняшникова олія -1 л,
- цукор -2 ст. ложки,
- сіль -3 ст. ложки,
- оцет (9 %) -9 ст. ложок.
Як приготувати Грибна ікра
- У глибоку каструлю влийте соняшникову олію, додайте сіль і цукор. Цибулю поріжте півкільцями, покладіть в каструлю і готуйте близько 5 хвилин.
- Моркву натріть на грубій тертці і додайте до цибулі. Готуйте протягом 15 хвилин.
- Помідори наріжте маленькими кубиками і додайте до моркви і цибулі. Готуйте ще 15 хвилин.
- Гриби почистіть і наріжте пластинками. Потім з’єднайте гриби з морквою, помідорами та цибулею і варіть, помішуючи, протягом півгодини.
- В кінці додайте оцет, перемішайте.
- Готову грибну ікру розкладіть в стерилізовані банки і закатайте. Зберігайте в холодному сухому місці.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- В’ялені помідори
- Заливні яйця на Великдень
- Овочевий пиріг на листковому тісті
- Млинцевий пеньок
- Ікра з запечених баклажанів