Грибна ікра

Грибна ікра

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Грибна ікра

  • гриби -2 кг,
  • цибуля -1 кг,
  • морква -1 кг,
  • помідори -1 кг,
  • соняшникова олія -1 л,
  • цукор -2 ст. ложки,
  • сіль -3 ст. ложки,
  • оцет (9 %) -9 ст. ложок.

Як приготувати Грибна ікра

  1. У глибоку каструлю влийте соняшникову олію, додайте сіль і цукор. Цибулю поріжте півкільцями, покладіть в каструлю і готуйте близько 5 хвилин.
  2. Моркву натріть на грубій тертці і додайте до цибулі. Готуйте протягом 15 хвилин.
  3. Помідори наріжте маленькими кубиками і додайте до моркви і цибулі. Готуйте ще 15 хвилин.
  4. Гриби почистіть і наріжте пластинками. Потім з’єднайте гриби з морквою, помідорами та цибулею і варіть, помішуючи, протягом півгодини.
  5. В кінці додайте оцет, перемішайте.
  6. Готову грибну ікру розкладіть в стерилізовані банки і закатайте. Зберігайте в холодному сухому місці.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал