Новорічний пунш

Новорічний пунш

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Новорічний пунш

  • : червоне вино: 400 мл
  • міцний чай: 3 склянки
  • фруктовий сироп: ½ склянки
  • ром: 50 мл
  • лайм: 1 шт.
  • лимон: 1 шт.
  • апельсин: 1 шт.

Як приготувати Новорічний пунш

Готуємо так:

1. Чай змішати з вином і фруктовим сиропом, накрити кришкою і нагрівати на маленькому вогні, але не доводити до кипіння. Зняти з вогню і додати ром.

2. Лайм, апельсин та лимон ошпарити кип’ятком, порізати на шматочки і додати до пуншу. Подавати гарячим.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал