
Новорічний пунш
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: Новорічний пунш
- : червоне вино: 400 мл
- міцний чай: 3 склянки
- фруктовий сироп: ½ склянки
- ром: 50 мл
- лайм: 1 шт.
- лимон: 1 шт.
- апельсин: 1 шт.
Як приготувати Новорічний пунш
Готуємо так:
1. Чай змішати з вином і фруктовим сиропом, накрити кришкою і нагрівати на маленькому вогні, але не доводити до кипіння. Зняти з вогню і додати ром.
2. Лайм, апельсин та лимон ошпарити кип’ятком, порізати на шматочки і додати до пуншу. Подавати гарячим.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Кульки з телятини в клярі
-
Паштет з квасолі
-
М’ясні зрази з омлетом
-
Австрійський штрудель з сирною начинкою
-
Сирний коктейль. Кулінарний рецепт