Олів’є з грибами
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Олів’є з грибами
- білі мариновані гриби: 200 г.
- картопля: 2-3 шт.
- морква: 2 шт.
- квашені огірки: 2 шт.
- свіжі огірки: 2 шт.
- зелений консервований горошок: 80 г
- майонез пісний, сіль, перець, зелень за смаком
Як приготувати Олів’є з грибами
Готуємо так:
- Картоплю та моркву помити і зварити в “мундирах” або запекти в духовці. Охолодити, почистити і порізати дрібними кубиками.
- Свіжі та солені огірки почистити від шкірки і теж нарізати кубиками. З грибів злити маринад і порізати їх невеликими шматочками. Зелень дрібно посікти (залишити кілька гілочок для оздоблення).
- Змішати всі інгредієнти, посолити, поперчити і заправити пісним майонезом. Подавати, прикрасивши гілочками петрушки та кропу.
* Свіжі огірки в салаті можна замінити яблуками або кабачками, консервований горошок – вареним стручковим горошком, а білі гриби – будь-якими іншими маринованими грибами. Також за бажанням можна додати свіжий болгарський перець і цибулю – ріпчасту, зелену або порей.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Білий хліб на соді
- Яйця у тарталетках
- Десерт “Кава з молоком”
- Компот з аґрусу “Мохіто”
- Запечений свинячий окіст