Олів’є з грибами

Олів’є з грибами

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Олів’є з грибами

  • білі мариновані гриби: 200 г.
  • картопля: 2-3 шт.
  • морква: 2 шт.
  • квашені огірки: 2 шт.
  • свіжі огірки: 2 шт.
  • зелений консервований горошок: 80 г
  • майонез пісний, сіль, перець, зелень за смаком

Як приготувати Олів’є з грибами

Готуємо так:

  1. Картоплю та моркву помити і зварити в “мундирах” або запекти в духовці. Охолодити, почистити і порізати дрібними кубиками.
  2. Свіжі та солені огірки почистити від шкірки і теж нарізати кубиками. З грибів злити маринад і порізати їх невеликими шматочками. Зелень дрібно посікти (залишити кілька гілочок для оздоблення).
  3. Змішати всі інгредієнти, посолити, поперчити і заправити пісним майонезом. Подавати, прикрасивши гілочками петрушки та кропу.

* Свіжі огірки в салаті можна замінити яблуками або кабачками, консервований горошок – вареним стручковим горошком, а білі гриби – будь-якими іншими маринованими грибами. Також за бажанням можна додати свіжий болгарський перець і цибулю – ріпчасту, зелену або порей.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал