camcumgirls
Печиво “Лапки”

Печиво “Лапки”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Печиво “Лапки”

  • борошно: 1,5-2 склянки
  • сир: 250 г
  • маргарин: 150 г.
  • сода: 1/2 ч. ложки
  • цукор за смаком, цукрова пудра для посипання

Як приготувати Печиво “Лапки”

Готуємо так:

  1. М’який маргарин змішати з сиром, додати борошно з содою і замісити тісто.
  2. Розділити тісто на декілька частин. Одну частину тіста розкачати, вирізати з нього кружальця. Одним боком кружальця обваляти у цукрі і скласти навпіл (цукор повинен опинитися всередині), знову вмочити і скласти. Повинні вийти трикутники. Одним боком трикутнички обваляти у цукрі, викласти на змащене маслом (маргарином) деко. Зробити на широкій стороні трикутничків по два надрізи, щоб вийшла форма лапки. Теж саме зробити і з іншими частинами тіста.
  3. Залишити деко у теплому місці на деякий час, потім поставити у розігріту до температури 180-200° С і випікати до готовності (до утворення рум’яної скоринки).
  4. Готові “лапки” охолодити і за бажанням посипати цукровою пудрою.
  • У тісто цукор додавати не потрібно, інакше печиво може бути надто солодким.
  • Вирізати кружальця з тіста найкраще склянкою або спеціальним пристосуванням, яким вирізають палянички для вареників.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал