Глінтвейн медовий
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Глінтвейн медовий
- червоне сухе вино – 750 мл,
- вода – 100 мл,
- мед – 3-4 ст. ложки,
- гвоздика – 6 бутонів,
- мускатний горіх – щіпка,
- кориця – ½ ч. ложки,
- корінь імбиру – 2 см,
- апельсин – половинка,
- яблуко – половинка,
- коньяк – 50 мл,
- цедра 1 лимона.
Як приготувати Глінтвейн медовий
- Воду зі спеціями кип’ятити 2 хвилини, потім дати настоятися 15 хвилин, прикривши блюдцем або кришкою.
- Яблуко і апельсин нарізати скибочками, разом з цедрою покласти в каструлю з товстим дном, залити вином, додати мед і повільно нагріти приблизно до 80 градусів. Додати коньяк.
- Потім повільно влити воду з прянощами і знову підігріти, але ні в якому разі не допускати, щоб вино закипіло. Про секрети приготування глінтвейну читайте тут.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Куряче філе з ананасом та сиром
- Салат зі зеленню «Весна»
- Салат «Кошички з інжиром та прошутто»
- Святкове картопляне пюре «Вулкан»
- Рис по-лівански із смаженим фаршем і пелюстками мигдалю