Перепелині яйця в шампіньйонах

Перепелині яйця в шампіньйонах

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Перепелині яйця в шампіньйонах

  • шампіньйони - 150 г,
  • перепелині яйця - 6 шт.,
  • цибуля - 0,5 шт.,
  • оливкова олія - 50 мл,
  • сіль - 0,3 ч. ложки,
  • чорний мелений перець - 1 дрібка.

Як приготувати Перепелині яйця в шампіньйонах

  1. Шампіньйони ретельно помийте, відріжте ніжки, за допомогою чайної ложки вийміть частину м’якоті з капелюшків грибів. Ніжки грибів та вирізану м’якоть подрібніть.

  2. Цибулю подрібніть і обсмажте в невеликій кількості оливкової олії. Додайте подрібнені гриби і обсмажте до готовності, посоліть і поперчіть в процесі приготування.

  3. Капелюшки грибів викладіть на тарілку, рівномірно наповніть їх начинкою з обсмажених грибів.

  4. У кожен капелюшок вбийте по одному перепелиному яйцю.

  5. Готуйте в мікрохвильовій печі при потужності 800 Вт 5 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал