Перець, фарширований м’ясом, рисом і овочами

Перець, фарширований м’ясом, рисом і овочами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Перець, фарширований м’ясом, рисом і овочами

  • м'ясний фарш - 500 г,
  • болгарський перець - 10 шт.,
  • рис - 1/2 склянки,
  • рослинна олія - 100 мл,
  • цибуля - 2-3 шт.,
  • помідори - 2-3 шт.,
  • сир - 100 г,
  • зелена цибуля - 1 пучок,
  • сіль і червоний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Перець, фарширований м’ясом, рисом і овочами

  1. Приготуйте начинку для перцю. Рис промийте, відваріть до напівготовності. Дрібно наріжте цибулю і підсмажте на олії. Потім додайте на сковороду до цибулі рис і тушкуйте. Додайте трохи червоного меленого перцю, влийте склянку теплої води і тушкуйте суміш. Додайте на сковороду фарш і тушкуйте, зрідка помішуючи. Помідори обдайте окропом, зніміть з них шкірку і наріжте кубиками. Помідори додайте на сковороду, перемішайте. Начинку посоліть, додайте подрібнену зелену цибулю, перемішайте.

  2. Перці вимийте, розріжте навпіл і очистіть від насіння. Приготованим фаршем нафаршируйте половинки перців. Купити пластикові вікна

  3. Нафарширований перець посипте тертим сиром.

  4. Перець викладіть на змащене маслом деко і запікайте в нагрітій до 180 °С духовці 25 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал