
Перець, фарширований м’ясом, рисом і овочами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
10
Час приготування:
55 min
Інгредієнти для приготування: Перець, фарширований м’ясом, рисом і овочами
- м'ясний фарш - 500 г,
- болгарський перець - 10 шт.,
- рис - 1/2 склянки,
- рослинна олія - 100 мл,
- цибуля - 2-3 шт.,
- помідори - 2-3 шт.,
- сир - 100 г,
- зелена цибуля - 1 пучок,
- сіль і червоний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Перець, фарширований м’ясом, рисом і овочами
-
Приготуйте начинку для перцю. Рис промийте, відваріть до напівготовності. Дрібно наріжте цибулю і підсмажте на олії. Потім додайте на сковороду до цибулі рис і тушкуйте. Додайте трохи червоного меленого перцю, влийте склянку теплої води і тушкуйте суміш. Додайте на сковороду фарш і тушкуйте, зрідка помішуючи. Помідори обдайте окропом, зніміть з них шкірку і наріжте кубиками. Помідори додайте на сковороду, перемішайте. Начинку посоліть, додайте подрібнену зелену цибулю, перемішайте.
-
Перці вимийте, розріжте навпіл і очистіть від насіння. Приготованим фаршем нафаршируйте половинки перців. Купити пластикові вікна
-
Нафарширований перець посипте тертим сиром.
-
Перець викладіть на змащене маслом деко і запікайте в нагрітій до 180 °С духовці 25 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Паска з родзинками
-
Фаршировані яйця “Курчатка з яєчок”
-
Печиво “Писанки від Пасхального кролика”
-
Заливні яйця на Великдень
-
Здобні великодні віночки. Кулінарний рецепт