camcumgirls
Пиріжки зі сирно-медового тіста з яблучною начинкою

Пиріжки зі сирно-медового тіста з яблучною начинкою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Пиріжки зі сирно-медового тіста з яблучною начинкою

  • вершкове масло (або маргарин) - 100 г,
  • мед - 3 ст. ложки,
  • цукор - 150 г,
  • борошно - 400-500 г,
  • жовтки 2 яєць,
  • сир - 150 г,
  • розпушувач - 1 ч. ложка,
  • кориця - 1/2 ч. ложки,
  • цедра і сік 0,5 лимона,
  • яблука (великі) - 3 шт.,
  • родзинки - 2 жмені.

Як приготувати Пиріжки зі сирно-медового тіста з яблучною начинкою

 

  1. Мед змішайте з вершковим маслом і розчиніть на середньому вогні до рідкого стану.
  2. Сир розітріть з жовтками, змішайте з охолодженою олійно-медовою сумішшю. Додайте цукор, цедру, корицю, розпушувач. Потім просійте борошно і замісіть тісто, так щоб воно було не липким.
  3. Яблука помийте, почистіть і поріжте на дрібні кубики. Збризніть лимонним соком. Додайте помиті і обсушені родзинки.
  4. Відщепіть шматочок тіста, скачайте в кульку, розміром з волоський горіх і розкачайте в коржик. У центр викладіть начинку, зліпіть пиріжок.
  5. Покладіть пиріжки на застелене папером деко. Випікайте 15-20 хвилин при 200 °С до рум’яного кольору.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Пиріжки зі сирно-медового тіста з яблучною начинкою

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал