
Рецепт квасолевого пирога «Вишуканий смак»
Інгредієнти для приготування: Рецепт квасолевого пирога «Вишуканий смак»
- червона квасоля - 3 склянки,
- яєчні жовтки - 3 шт.,
- цукор - 0,5 склянки,
- сіль - дрібка,
- кориця - 0,5 ч. ложки,
- порошок какао - 2 ст. ложки,
- вершкове масло і сухарі - для форми.
- Для начинки:
- домашній сир - 250 г,
- яйце - 1 шт.,
- цукор - 100 г,
- вершкове масло - 50 г,
- ванільний цукор - 1 пакетик,
- чорні родзинки (без кісточок) - 0,5 склянки,
- лікер (або десертне вино) - 100 мл.
- Для оздоблення:
- білки 3 яєць,
- цукор - 2 ст. ложки,
- лимонний сік - кілька крапель,
- ківі - за смаком.
Як приготувати Рецепт квасолевого пирога «Вишуканий смак»
-
Червону квасолю замочіть на ніч, відваріть до готовності, остудіть і пропустіть через м’ясорубку. Посоліть і посипте корицею. Жовтки збийте з цукром і перемішайте з квасоляним пюре. Тісто розділіть навпіл. В одну частину додайте какао.
-
Родзинки промийте і залийте лікером, залиште на 1 годину. Яйце збийте з цукром і ванільним цукром, змішайте з сиром та розм’якшеним вершковим маслом. Додайте в начинку родзинки. Лікер вилийте в тісто без какао. Білки збийте з цукром і лимонним соком, поставте в холодильник.
-
Форму змастіть маслом і посипте сухарями. Викладіть в неї тісто без какао, на нього – сирну начинку і накрийте шаром коричневого тіста, розрівняйте. Поставте в духовку на 30 хвилин. За допомогою кондитерського мішечка покрийте пиріг збитими білками і поставте в духовку ще на 5 хвилин. Прикрасьте шматочками ківі.
-
Салат з буряків та кабачків
-
Закусочний торт «Наполеон»
-
«Гнізда» зі спагетті
-
Кекс з виноградом
-
Здобні великодні віночки. Кулінарний рецепт