
Рецепт рулетиків з бринзою
Інгредієнти для приготування: Рецепт рулетиків з бринзою
- борошно: 200 г
- бринза: 200 г
- вершкове масло: 100 г
- сметана 15%: 100 г
- яйце: 1 шт.
- розпушувач для тіста: ½ пакетика
- дрібка солі:
- кунжут та сушена зелень: за смаком для посипання
Як приготувати Рецепт рулетиків з бринзою
Готуємо так:
1. М’яке вершкове масло змішати зі сметаною до однорідної консистенції. Просіяне борошно змішати зі сіллю та розпушувачем до тіста. Яйце збити, бринзу покришити.
2. З’єднати всі інгредієнти, окрім бринзи, кунжуту та сушеної зелені (трішки яйця залишити для змащування рулета), і замісити еластичне тісто. Загорнути його в харчову плівку і покласти на годину в холодильник.
3. Розкачати тісто в пласт товщиною 3 мм, посипати кришеною бринзою, нарізати прямокутники довільного розміру і згорнути рулетики. Змастити їх зверху збитим яйцем і посипати кунжутом та сушеною зеленню. Викласти на застелене пергаментним папером деко і випікати в розігрітій до 180 С духовці 35-40 хвилин.
* Якщо бринза дуже солена, її треба на ніч замочити у холодній воді, а потім добре відтиснути, або ж вимочувати, міняючи щогодини воду на свіжу.
-
Овочева запіканка
-
Картопляний рулет з морквою
-
Закуска «Світлофор»
-
Філе риби по-зандвортськи
-
Сирні коржики з болгарським перцем