Рулет із сала «По-українськи»

Рулет із сала «По-українськи»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 12
Час приготування: 120 min

Інгредієнти для приготування: Рулет із сала «По-українськи»

  • свіже сало - 800 г,
  • телятина - 100 г,
  • морква - 1 шт.,
  • часник - 2 зубці,
  • сіль - 20 г,
  • суміш перців - 5 г,
  • сухий кріп - 5 г,
  • лавровий лист - 2 шт.,
  • чорний перець горошком - 5 шт.,
  • духмяний перець - 3 шт.

Як приготувати Рулет із сала «По-українськи»

  1. Сало помийте, посоліть і приправте сумішшю перців.

  2. На одну половинку пласта сала викладіть дрібно нарізане м’ясо, зверху покладіть брусочки моркви. Зверху на моркву викладіть нарізаний часник. Посипте сушеним кропом.

  3. Сало акуратно згорніть рулетом, щільно притискаючи. Зв’яжіть рулет ниткою, щоб не розвалювався. Жіночі рукавиці Львів

  4. Готовий рулет покладіть у харчовий пакет. Покладіть у каструлю, залийте водою. Додайте прянощі. Варіть на слабкому вогні 1,5 години. Потім вийміть, остудіть і видаліть нитки. При подачі наріжте сало скибочками.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал