Рис з яйцями

Рис з яйцями

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Рис з яйцями

  • рис: 1 склянка
  • яйця: 3 шт.
  • бульйон курячий: 0,5 л
  • вода: 2 склянки
  • олія: 5 ст. ложок
  • соєвий соус: 2 ст. ложки
  • томатна паста: 1 ст. ложка
  • зелена цибуля: півпучка
  • зелень дрібнонарізана (кріп, петрушка, кінза): 2 ст. ложки
  • суміш перців та сіль: за смаком

Як приготувати Рис з яйцями

Готуємо так:

  1. Рис промити і дати, щоб вода добре стекла. У товстостінній каструлі (або казанку чи гусятниці) розігріти половину олії, всипати рис і підсмажувати, постійно помішуючи, кілька хвилин.
  2. Томатну пасту розвести у воді і залити рис. Довести до кипіння і на середньому вогні дати википіти воді до рівня рису. Тоді зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і довести рис до готовності (рис повинен бути повністю звареним, а рідина має повністю википіти). Розкрутка сайтів Івано-Франківськ
  3. Зелену цибулю помити, обсушити і дрібно нарізати. Яйця злегка збити з сіллю та зеленню. Розігріти у сковороді олію і трішки підсмажити зелену цибулю, а тоді залити суміш яєць зі зеленню. Смажити яйця до готовності, постійно помішуючи.
  4. Додати у сковороду до яєць рис, соєвий соус, бульйон, суміш перців, сіль, перемішати і витримати на вогні ще 5-7 хвилин.

* Гарніру, приготованому за цим кулінарним рецептом, можна надати гостроти, додавши перець чілі чи соус Тобаско.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал