camcumgirls
Салат “Гурман”

Салат “Гурман”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Гурман”

  • куряче філе: 200 г.
  • крабові палички: 200 г
  • апельсини: 2 шт.
  • яйця: 2 шт.
  • чорнослив: 10-12 шт.
  • грецькі горіхи подрібнені: 8 ст. ложок
  • майонез, чорний мелений перець та сіль за смаком

Як приготувати Салат “Гурман”

Готуємо так:

  1. Куряче філе та яйця зварити до готовності. Апельсини почистити від шкірки, зернят та плівок. Чорнослив запарити на 10-15 хвилин, відцідити і обсушити. Грецькі горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді, постійно помішуючи.
  2. Нарізати курятину, яйця, чорнослив, апельсини та крабові палички кубиками і викладати салат шарами у такі послідовності: курка, чорнослив, апельсин, крабові палички, яйця. Кожен шар злегка посолити, поперчити і змастити майонезом. Насамкінець посипати салат подрібненими обсмаженими горіхами.

* Такий салат можна приготувати як на загальній тарілці, так і кожному гостю порційно.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал