camcumgirls
Салат пасхальний “Вербочки”

Салат пасхальний “Вербочки”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат пасхальний “Вербочки”

  • філе куряче варене: 300 г.
  • морква: 3 шт.
  • яйця: 3 шт.
  • горошок зелений консервований: 3-4 ст. л
  • огірки: 3 шт.
  • майонез та сіль за смаком
  • Для оздоблення
  • зелена цибуля, ріпчаста цибуля, варений буряк, морква, маринований або свіжий огірок

Як приготувати Салат пасхальний “Вербочки”

Готуємо так:

  1. Картоплю, моркву та яйця зварити і натерти на великій тертці (білок одного яйця залишити для оздоблення). Огірки дрібно порізати, куряче філе нарізати кубиками.
  2. Викладати салат шарами, змащуючи кожен шар майонезом та злегка підсолюючи, у такій послідовності: куряче філе, яйця, зелений горошок, огірки, морква.
  3. Верхній шар теж злегка змастити майонезом і оздобити салат, виклавши “вербові гілочки” та “пасхальний кошик”. Гілочки верби зробити з зеленої цибулі, а “котики” вирізати з вареного білка. Зі тонко нарізаної ріпчастої цибулі сформувати “кошичок” і викласти в нього “яйця” (вирізані у формі овала овочі).

 

Автор рецепту: Ольга Петрова, с. П'ятихатка, Красногвардійський р-н, АР Крим
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал