
Салат пасхальний “Вербочки”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Салат пасхальний “Вербочки”
- філе куряче варене: 300 г.
- морква: 3 шт.
- яйця: 3 шт.
- горошок зелений консервований: 3-4 ст. л
- огірки: 3 шт.
- майонез та сіль за смаком
- Для оздоблення
- зелена цибуля, ріпчаста цибуля, варений буряк, морква, маринований або свіжий огірок
Як приготувати Салат пасхальний “Вербочки”
Готуємо так:
- Картоплю, моркву та яйця зварити і натерти на великій тертці (білок одного яйця залишити для оздоблення). Огірки дрібно порізати, куряче філе нарізати кубиками.
- Викладати салат шарами, змащуючи кожен шар майонезом та злегка підсолюючи, у такій послідовності: куряче філе, яйця, зелений горошок, огірки, морква.
- Верхній шар теж злегка змастити майонезом і оздобити салат, виклавши “вербові гілочки” та “пасхальний кошик”. Гілочки верби зробити з зеленої цибулі, а “котики” вирізати з вареного білка. Зі тонко нарізаної ріпчастої цибулі сформувати “кошичок” і викласти в нього “яйця” (вирізані у формі овала овочі).
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Італійський великодній пиріг
-
М’ясний хлібець «Світлофор»
-
Паска-морозиво
-
Печиво «Великодні баранчики»
-
Святкова випічка «Великоднє дерево»