Інгредієнти для приготування: Сирна паска
- сир жирний -1 кг
- масло -200г
- яйця -4 шт.
- сметана жирна -400 г
- родзинки -1 склянка
- цукати -150г
- чорний шоколад -1 плитка
- какао -2 ст. ложки
Як приготувати Сирна паска
Готуємо так:
- Перемішати сир зі сметаною, м’яким маслом та яйцями (у комбайні чи перетерти через сито). Шоколад розтопити на водяній бані і змішати з какао. Форму для паски вистелити мокрою марлею. Сирну масу змішати з цукатами і родзинками, поділити на більшу і меншу частини. В меншу частину додати какао і шоколад.
- У форму класти шарами білу масу і шоколадну. Утрамбувати, зверху покласти вантаж. Поставити форму в миску, щоб стікала рідина. Все це поставити на добу в холодильник. Готову паску перевернути з форми на тарілку. Прикрасити на свій смак.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Пасха желейна
- Фаршировані яйця “Курчатка з яєчок”
- Англійські хрестові булочки
- Медова сирна паска з сухофруктами
- Польський пасхальний суп Журек