Сирна паска

Сирна паска

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Сирна паска

  • сир жирний -1 кг
  • масло -200г
  • яйця -4 шт.
  • сметана жирна -400 г
  • родзинки -1 склянка
  • цукати -150г
  • чорний шоколад -1 плитка
  • какао -2 ст. ложки

Як приготувати Сирна паска

Готуємо так:

  1. Перемішати сир зі сметаною, м’яким маслом та яйцями (у комбайні чи перетерти через сито). Шоколад розтопити на водяній бані і змішати з какао. Форму для паски вистелити мокрою марлею. Сирну масу змішати з цукатами і родзинками, поділити на більшу і меншу частини. В меншу частину додати какао і шоколад.
  2. У форму класти шарами білу масу і шоколадну. Утрамбувати, зверху покласти вантаж. Поставити форму в миску, щоб стікала рідина.  Все це поставити на добу в холодильник. Готову паску перевернути з форми на тарілку. Прикрасити на свій смак.
Автор рецепту: Світлана Луценко, м. Черкаси
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал