Салат з селери, яблук та горіхів

Салат з селери, яблук та горіхів

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Салат з селери, яблук та горіхів

  • несолодкі яблука: 2 шт.
  • корінь селери: 1 шт.
  • грецькі горіхи: 4-5 шт.
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком
  • майонез: для заправки

Як приготувати Салат з селери, яблук та горіхів

Готуємо так:

  1. Яблука та корінь селери  помити, почистити, порізати соломкою. Грецькі горіхи дрібно порізати.
  2. Змішати всі інгредієнти в салатниці, посолити, поперчити за смаком та заправити майонезом. Оздобити салат листочком селери.

*Якщо у вас є не лише корінь селери, а й стебла, то і їх дуже корисно додати до салату, попередньо помивши та дрібно нарізавши.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал