
Салат з селери, яблук та горіхів
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
2
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: Салат з селери, яблук та горіхів
- несолодкі яблука: 2 шт.
- корінь селери: 1 шт.
- грецькі горіхи: 4-5 шт.
- сіль, чорний мелений перець: за смаком
- майонез: для заправки
Як приготувати Салат з селери, яблук та горіхів
Готуємо так:
- Яблука та корінь селери помити, почистити, порізати соломкою. Грецькі горіхи дрібно порізати.
- Змішати всі інгредієнти в салатниці, посолити, поперчити за смаком та заправити майонезом. Оздобити салат листочком селери.
*Якщо у вас є не лише корінь селери, а й стебла, то і їх дуже корисно додати до салату, попередньо помивши та дрібно нарізавши.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат із цвітної капусти і апельсину
-
Гарбуз, тушкований з яблуками і мандаринами
-
Перлова каша з помідорами та м’ятою
-
Яблучно-сирне суфле
-
Гречаний салат з тунцем